Snahy o nové interpretácie a dezinterpretácie židovskej otázky na Slovensku - Mešťan, Pavol, 1946-2022
Autor se snaží osvětlit problematiku antisemitismu na Slovensku. Vychází z historických pramenů a svou úvahu končí v současné době.