Zvláštnosti života rabínů v Putinově Rusku - Máša, Pavel, 1959-
Článek se zabývá přístupem k Židům v Rusku. Autor porovnává vývoj tohoto přístupu oproti minulosti. Dále navazuje pohledem na současný život Židů v Rusku.