Staronový antisemitismus - Pavlát, Leo, 1950-
Článek se zabývá historií antisemitismu a jeho uplatnění v jednotlivých zemích. Autor přitom osvětluje ideologické prostředky, které byly použity k prosazení tohoto proudu.