Stručný průvodce opatrovnickým a rozvodovým řízením - Kovářová, Daniela, 1964-
Příspěvek uvádí základní výklad klasického rozvodového řízení, kterému předchází úprava poměrů k nezletilým dětem pro dobu po rozvodu.