Globalizace antisemitismu - Goldhagen, Daniel Jonah, 1959-
Autor rozebírá roli antisemitismu v současné době. Zabývá se důvody neustálého vzestupu antisemitismu a uvádí konkrétní příklady tohoto jevu v dnešní společnosti.