Účast Armády ČR v zahraničních misích : Kuvajt a Afghánistán - Zetocha, Karel, 1977- (2004)
Článek komentuje schválení parlamentu k nasazení vojáků do zahraničních misí. Autor se věnuje důvodům tohoto vyslání a možnými politickými následky pro Českou republiku.
Keywords: Česko. -- Armáda; vojenská politika -- Česko -- r. 2003-2004; armáda a veřejnost -- Česko -- r. 2003-2004; zahraniční vojenské jednotky -- Česko -- r. 2003-2004