Účast Armády ČR v zahraničních misích : Kuvajt a Afghánistán - Zetocha, Karel, 1977-
Článek komentuje schválení parlamentu k nasazení vojáků do zahraničních misí. Autor se věnuje důvodům tohoto vyslání a možnými politickými následky pro Českou republiku.