Slovanství : pilíř poválečné třetí Československé republiky - Pehr, Michal, 1977- (2004)
Článek se zabývá poválečným obdobím tzv. třetí republiky v československých dějinách, zejména myšlenkou spolupráce slovanských národů. Autor rozebírá střet řady protichůdných tendencí, představ, směrů, ideologií, názorů a plánů.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: zahraniční politika -- Československo -- r. 1945-1948; slovanská vzájemnost