Visegrád se osvědčil a má budoucnost - Plíšek, Jaroslav, 1955-
Článek se zabývá poselstvím "nové visegrádské deklarace", kterou přijali předsedové vlád Maďarska, Polska, Slovenska a Česka v červnu 2004 v Kroměříži.