Nezletilost jako jeden z předpokladů úspěšného osvojení - Mandlíková, Ema
Článek se zabývá faktorem nezletilosti dítěte v osvojování a vyjmenovává celou řadu podmínek, které musí rodina, která si chce dítě osvojit splnit.