Gaza : Země nikoho? - Kubeček, Martin, 1980-
Článek se zabývá příčinami obratu politiky současné izraelské vlády, širšími aspekty navrženého plánu, mezemi jeho realizace a celkovým dopadem nové iniciativy na blízkovýchodní mírový proces.