Operace Irácká svoboda, kulturní válka a americké prezidentské volby 2004 - Rybáčková, Jiřina, 1942-
Článek se zabývá ovlivněním amerických voličů u prezidentských voleb. Autor se zamýšlí nad důležitou rolí kulturní války mezi extrémní pravicí a liberály.