Otázka vodních zdrojů na Středním východě - Raděj, Tomáš, 1980-
Tento článek je redakčně zkrácenou verzí stejnojmenné studie uveřejněné v časopise Mezinárodní vztahy. Autor se zabývá problematikou nedostatku vodních zdrojů.