Slovensko : země volebních překvapení - Leška, Vladimír, 1932-
Článek komentuje průběh a výsledky parlamentních voleb na Slovensku v roce 2002. Autor rozebírá důvody zvolení premiéra Mikuláše Dzurindy a zabývá se také prognózou této politické situace do budoucnosti.