Středoasijský volební maratón - Horák, Slavomír, 1976- (2005)
Článek se zabývá průběhem voleb v některých státech na území bývalého Sovětského svazu: v Kazachstánu, v Uzbekistánu, Turkmenistánu, Tádžikistánu, Kyrgyzstánu.
Keywords: politika; mezinárodní vztahy; volby; politics; international relations; elections; Kazachstán; Uzbekistán; Turkmenistán; Tádžikistán; Kyrgyzstán; Kazakhstan; Uzbekistan; Turkmenistan; Tajikistan; Kyrgyzstan