Svět podle Spojených států amerických : o pacientech, příbuzných a přátelích - Štrobich, Filip, 1982-
Článek se věnuje zahraniční politice Spojených států amerických a jejich rozdílnému přístupu k různých státům. Jiné státy bere buď jako pacienty (např. Irák), nebo jako příbuzné (např. Francie), nebo jako přátele (např. Velká Británie).