Změny v zaměstnávání osob se zdravotním postižením podle připravovaného zákona o zaměstnanosti - Bičáková, Olga (2004)
Článek přináši informaci o úpravách v oblasti zaměstnávání osob se zdravotním postižením v novém zákoně o zaměstnanosti, který byl schválen Poslaneckou sněmovnou Parlamentu ČR a nyní je projednáván v Senátu.
Keywords: zaměstnání; osoby se zdravotním postižením