Vytváření veřejně prospěšných prací - Bičáková, Olga (2004)
Platná právní úprava předpisů o zaměstnanosti řadí veřejně prospěšné práce mezi opatření aktivní politiky zaměstnanosti směřující k zajištění rovnováhy na trhu práce. Uplatňování aktivní politiky zaměstnanosti je jednou z forem, kterou je zabezpečována státní politika zaměstnanosti.
Keywords: zaměstnání; veřejně prospěšné práce