Příklady vyplňování nového ELDP platného od 1.1.2004 - Polívková, Dagmar (2004)
Autorka uvádí příklady vyplňování Evidenčních listů důchodového pojištění, které jsou platné od 1.1.2004.
Keywords: zaměstnání; důchodové pojištění