Vysílání zaměstnanců do členských států EU po novele zákoníku práce - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Autor seznamuje čtenáře s pravidly vysílání zaměstnanců do zemí Evropské unie a informuje o tom, co se podle českého zákoníku práce považuje za vyslání.