Povinnosti zaměstnavatele související se vznikem pracovního úrazu - Kočař, Stanislav (2004)
Autor seznamuje čtenáře s povinnosti zaměstnavatele, které souvisejí se vznikem pracovního úrazu, informuje o tom, co patří do rámce plnění pracovních úkolů, jak se vyšetřuje pracovní úraz a jaké jsou v této situaci nutné úkony.
Keywords: zaměstnání; pracovní úrazy