Zákon č. 593/1992 Sb., o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, ve znění zákonů č. 157/1993 Sb., č. 323 193 Sb., č. 224/1994 Sb., č. 132/1995 Sb., č. 211/1997 Sb., č. 333/1998 Sb., č. 363/1999 Sb., č. 492/2000 Sb., č. 126/2002 S., č. 260/2002 Sb., č. 176/2003 Sb., č. 438/2003 Sb., a zákona č. 669/2004 Sb.
Příspěvek je úplným zněním zákona č. 593/1992 Sb., o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů.