Nový regionalismus ve světové ekonomice : příklad Spojených států amerických v podmínkách západní hemisféry - Neumann, Pavel, 1956- (2004)
Stať si vytkla za úkol zaznamenat některé hlavní posuny, spojené s procesem regionální integrace, jak se promítají do současné pozice USA.
Anglické resumé
Obsahuje bibliografii
Keywords: Severoamerická dohoda o volném obchodu; Evropské sdružení volného obchodu; světová ekonomika; regionální integrace; mezinárodní obchod -- liberalizace; mezinárodní hospodářské vztahy; Spojené státy americké