Nový regionalismus ve světové ekonomice : příklad Spojených států amerických v podmínkách západní hemisféry - Neumann, Pavel, 1956-
Stať si vytkla za úkol zaznamenat některé hlavní posuny, spojené s procesem regionální integrace, jak se promítají do současné pozice USA.