Evropské politické strany a návrh evropské ústavy : komparace postojů Evropské lidové strany a Strany evropských socialistů a jejich vlivu na proces přípravy návrhu ústavní smlouvy Evropské unie - Fiala, Petr, 1964 září 1.-
Přispěvek je zaměřen na výzkum role evropských politických stran v procesu přípravy návrhu ústavní smlouvy.