Úvod do mezinárodního vyjednávání a komunikace - Peterková, Jana, 1971- (2004)
Autorka řeší téma mezinárodní vyjednávání a komunikace v mezinárodních vztazích, které je obecně stále velmi aktuální. Snahou stati je představit vyjednávání jako důležitou součást fungování oblasti mezinárodních vztahů a poskytnou úvodní pohled na tuto oblast.
Anglické resumé
Obsahuje bibliografii
Keywords: mezinárodní vztahy; diplomacie; komunikace (sdělování); vyjednávání; zahraniční politika -- výzkum; negociace -- mezinárodní komunikace