Zaměstnávání uchazečů o zaměstnání ve zdravotním pojištění po 1. 10. 2004 - Daněk, Antonín, 1960-
Článek se zabývá podmínkami, za nichž je stát povinen platit za zaměstnance pojistné. Je to v případě, že zúčtovaný příjem zaměstnané osoby je nižší než polovina minimální mzdy. Článek uvádí další související předpisy.