K otázkám nepříznivého zdravotního stavu podle nového zákona o zaměstnanosti - Langer, Radim
Článek se zabývá změnami v terminologii změněné pracovní schopnosti, dále klasifikací osob se změněnou pracovní schopností a řízením o přechodu z jedné kategorie do jiné.