Některé aspekty pracovního práva po novele zákoníku práce - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Článek se zabývá následujícími tématy: sjednání konkurenční doložky, pracovní poměr na dobu určitou a na dobu neurčitou, výpověď zaměstnanci se ZPS, možnost sjednání odstupného při výpovědi ze zdravotních důvodů, odvolání z funkce, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, rovnoměrné a nerovnoměrné rozvržení prac. doby, přestávky na jídlo.