K různým výkladům nové právní úpravy dovolené na zotavenou - Chládková, Alena
Článek se týká čerpání dovolené na zotavenou, náhrady mzdy za nevyčerpanou dovolenou, pořadí čerpání dovolené v kalendářním roce atd.