Rusko po parlamentních volbách - Šimov, Jaroslav, 1973-
Autor článku se věnuje analýze výsledků parlamentních voleb v Rusku. Rozebírá také obecný vývoj ruské společnosti po příchodu Vladimira Putina k moci.