Pohraniční oblasti v kontextu bilaterálních vztahů České republiky a SRN - Houžvička, Václav, 1949- (2004)
Článek se zabývá pohraničními oblastmi v souvislosti s mezinárodními vztahy.
Keywords: politická geografie; mezinárodní vztahy; Česko; Německo