Pár poznámek k tragédii v Beslanu - Šmíd, Tomáš, 1979-
Článek se zabývá okolnostmi událostí v Beslanu v r. 2004, kde došlo k obsazení školy s tragickými následky. Autor osvětluje a vyvrací některé stereotypy, týkající se pohledu na situaci v Čečensku.