Pravicový názor : čekají českou pravici konečně významná vítězství, nebo jen prodloužený boj o intelektuální a politické přežití? - Švanda, Pavel, 1936- (2005)
Článek je úvahou o aktivitách a úspěších i neúspěších české pravice. Autor kritizuje skutečnost, že naše pravice i levice se často ptají: co je pro nás momentálně výhodné? Nepokládají však otázku: co je správné a trvale dobré?
Keywords: politika; politické strany; pravice; politics; political parties; right (political science); Česko; Czechia