Pravicový názor : čekají českou pravici konečně významná vítězství, nebo jen prodloužený boj o intelektuální a politické přežití? - Švanda, Pavel, 1936-
Článek je úvahou o aktivitách a úspěších i neúspěších české pravice. Autor kritizuje skutečnost, že naše pravice i levice se často ptají: co je pro nás momentálně výhodné? Nepokládají však otázku: co je správné a trvale dobré?