Nový směr reformy německé armády - Kříž, Zdeněk, 1972-
Článek se po naznačení celkých souvislostí reformy německé armády zaměřuje na deskripci a analýzu nejnovějších posunů v těchto procesech, které nastaly v období druhé koaliční vlády sociální demokracie a Bündnis90/Grünen.