Saúdská Arábie: Oprávnění vládnout - Černoch, Filip, 1981-
Článek se věnuje Saúdské Arábii, která je kmenově-monarchistickým státem a veškerou výkonnou moc kontroluje rodina Saúdů. Současná politická situace a narůstající opozice je však tlakem, který oslabuje pozici vládnoucí rodiny v zemi.