Perspektivy vstupu Turecka do Evropské unie: Viděno z českého úhlu pohledu - Souleimanov, Emil, 1978- (2005)
Článek přináší argumenty pro i proti vstupu Turecka do EU, posuzuje tuto možnost z různých úhlů pohledu, tak jak je předkládaly české politické strany.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; zahraniční politika; Turecko; Česko; Turkey; Czechia