Informační politika OSN a perspektivy její reformy - Bílková, Veronika, 1975-
Podle výzkumů se 60 procent obyvatel USA domnívá, že OSN nevykonává své úkoly dobře. Autor článku se snaží zjistit, kdo je za tento stav zodpovědný.