Německo a Spojené národy : perspektivy po zveřejnění zprávy k reformě OSN - Rechkemmer, Andreas, 1966-
Článek se zabývá situací v OSN v kontextu současné politické situace, kdy Německo chce větší zodpovědnost a podíl na rozhodování v mezinárodním systému a kdy dochází k závažným událostem v Iráku.