Levicové "učtování" s minulostí : novela zákona o vypořádání majetkových nároků v družstvech je výsměchem obětem násilné kolektivizace - Kuchyňková, Petra, 1979-
Autorka v článku komentuje novelu Zákona o vypořádání majetkových nároků v družstvech. Zaměřuje se zejména na problém nevymahatelnosti práv ze strany poškozených.