Kdo vyhrál krajské volby? - Pečinka, Bohumil, 1967-
Autor se zaměřuje na výsledky krajských voleb. Zvažuje různé možnosti dalšího vnitropolitického vývoje a srovnává postavení i vliv politických stran ve vládě.