Určování průměrného výdělku - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011 (2005)
Příspěvek uvádí postup při zjišťování průměrného výdělku denního i hodinového. Uvádí, z kterých údajů se vychází a pro jaké období výpočet platí.
Keywords: pracovní právo; mzdy; průměrné mzdy; labor laws and legislation; wages; average wages