Poskytování podpory při rekvalifikaci - Bičáková, Olga (2005)
Příspěvek se zabývá předpisy určujícími poskytování podpory občanům procházejícím rekvalifikací. Tito občané dostávají podporu při rekvalifikaci, kterou lze na rozdíl od podpory v nezaměstnanosti přiznat i absolventu školy nebo jinému uchazeči, kterému nárok na podporu v nezaměstnanosti nevznikne.
Keywords: právo; pracovní právo; rekvalifikace; nezaměstnaní