Poskytování podpory při rekvalifikaci - Bičáková, Olga
Příspěvek se zabývá předpisy určujícími poskytování podpory občanům procházejícím rekvalifikací. Tito občané dostávají podporu při rekvalifikaci, kterou lze na rozdíl od podpory v nezaměstnanosti přiznat i absolventu školy nebo jinému uchazeči, kterému nárok na podporu v nezaměstnanosti nevznikne.