Očekávat v Bělorusku politické změny prostřednictvím voleb je iluze - Gombos, Lubomír, 1977-
Autor se zabývá současnou politickou situací v Bělorusku. Věnuje se zejména problému přístupu demokratických sil k voličům skrze skutečnost, že většina občanů nezná jiného vůdce než Lukašenka.