Katolická církev o míru a válce - Freiová, Michaela, 1942- (2004)
Autorka se v článku věnuje členství Svatého stolce v OSN. Rozebírá jeho postavení a postoj k této organizaci.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Katolická církev; náboženství; mezinárodní vztahy