Transformace českého systému rozvojové spolupráce - Jelínek, Petr, 1975-
Rok 2004 lze označit za rok zahájení výrazné proměny systému zahraniční rozvojové spolupráce České republiky. Lze předpokládat, že po přechodném období dojde ke stabilizaci systému na kvalitativně nové úrovni, zaručující vyšší efektivitu a transparentnost české rozvojové spolupráce.