Argentinská krize a poučení pro Českou republiku - Kohout, Pavel, 1967-
Hrozí ČR krize veřejných financí do takové míry, aby se opakovala zkušenost Argentiny se státním bankrotem? Na tuto otázku se pokouší odpovědět analýza příčin argentinské finanční krize spojená se srovnáním obou ekonomik.