Mediace jako způsob řešení konfliktů - Mandová, Martina
Autorky vysvětlují princip a historii používání mediace při řešení konfliktů a zaměřují se na mediaci rodinnou a rozvodovou. Mediace je způsob řešení konfliktu neformálně, ve spolupráci a za pomoci neutrální třetí strany.